Goud verkopen in Groningen

Veilig en snel uw goud verkopen in Groningen? Zoek niet verder!

Bij Elisabeth Juweliers begrijpen we dat het verkopen van uw goud een belangrijke beslissing is. Daarom staan deskundigheid en eerlijkheid bij ons centraal.

Wij zetten ons in om u een veilige, persoonlijke service te bieden, waarbij uw gouden sieraden en munten gewaardeerd worden tegen een eerlijke, marktconforme prijs.

Wij zorgen ervoor dat elke stap transparant en begrijpelijk is, zodat u met vertrouwen kunt verkopen. Bij ons staat uw gemak en vertrouwen voorop. Ervaar het zelf!

Uw goud, onze passie

Kom gerust eens langs bij Elisabeth Juweliers in Leek! We zijn er om in alle rust te laten zien wat uw goud waard is, met een lekker kopje koffie erbij.

Goud verkopen in Groningen Elisabeth Juweliers Leek

Maximale waarde voor uw goud!     Verkoop eerlijk in Groningen!   Maximale waarde voor uw goud!     Verkoop eerlijk in Groningen!   

Goudprijs grafiek

Hier vindt u een realtime grafiek met de actuele goudprijs per kilo, die dynamische, wereldwijde marktprijzen weerspiegelt. De grafiek biedt u direct inzicht in de fluctuerende waarde van goud, voor iedereen geïnteresseerd in de goudmarkt.

Wij bieden we een betrouwbare service voor het inkopen van uw goud tegen een eerlijke, marktconforme prijs. Neem contact met ons op voor de meest actuele inkoopprijs en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Hoe werkt het?

Elisabeth Juweliers staat garant voor een veilige en eerlijke ervaring bij het verkopen van uw goud.

  • 1. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen voor de taxatie van uw goud in de winkel of kom langs.
  • 2. Wij beoordelen uw goud in uw bijzijn, waarbij we de staat en het karaat van uw goud bepalen en het gewicht nauwkeurig wegen.

  • 3. Na de taxatie informeren we u over de waarde van uw goud. U beslist vervolgens of u direct wilt verkopen of dat u er nog over na wilt denken.

  • 4. Kiest u ervoor om te verkopen, dan ontvangt u direct uw geld, contant of op uw rekening.

    Een waardecheque is óók mogelijk.

De winkel is gevestigd aan De Dam 5-1 in Leek.

Goud verkopen in Groningen Elisabeth Juweliers Leek
Goud verkopen in Groningen Elisabeth Juweliers Leek
Goud verkopen in Groningen Elisabeth Juweliers Leek

Goud taxeren in Groningen

U bent van harte welkom in onze winkel. Ook kunt u telefonisch contact opnemen, ons een bericht op WhatsApp sturen of e-mail sturen.

Laat ons uw goud taxeren en ontdek hoeveel uw goud waard is. Bij Elisabeth Juweliers is uw goud in goede handen. Kom gerust langs of maak een afspraak.

Openingstijden

Elisabeth Juweliers is gevestigd op De Dam 5-1 in Leek.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m zaterdag          10.00 – 17.00 uur
ZondagGesloten