Service & reparaties

Bij Elisabeth Juweliers begrijpen we hoeveel waarde uw sieraden en horloges voor u kunnen hebben, zowel emotioneel als financieel. Daarom bieden wij een uitgebreide reparatieservice aan om uw sieraden weer in hun oorspronkelijke glorie te herstellen.

Wij maken gebruik van traditionele technieken gecombineerd met de nieuwste technologieën om elk type reparatie met de grootste zorg en precisie uit te voeren.

Van het vervangen van een verloren diamant, het herstellen van een gebroken ketting tot het uitvoeren van een volledige revisie van uw horloge, wij staan klaar om uw sieraden en horloges weer als nieuw te maken.

Elk reparatieproces begint met een grondige beoordeling en een duidelijke offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Taxatie

Indien u overweegt uw horloge of sieraad te verkopen, is het essentieel om een vertrouwde partij te kiezen. Bij Elisabeth Juweliers garanderen we een vakkundige taxatie van uw kostbaarheden, met een duidelijk zicht op het weegproces voor volledige transparantie.

Wij bieden u een marktconforme en rechtvaardige verkoopprijs. Dit geldt eveneens voor erfstukken en boedelitems, waarvan de waarde misschien onbekend is voor u. Met Elisabeth Juweliers heeft u de zekerheid van een eerlijke beoordeling, zodat u weloverwogen kunt besluiten over uw verkoop.

Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens of kom langs.

Elisabeth Juweliers Leek Rosefield
Elisabeth Juweliers Leek Ti Sento

“Bij Elisabeth Juweliers geloven we dat ware luxe ligt in de persoonlijke aandacht en deskundige service die we bieden.”

Merken

Bent u benieuwd welke merken wij bij Elisabeth Juweliers aanbieden? Onze collectie bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd assortiment van toonaangevende merken, elk met hun unieke stijl en vakmanschap. Van tijdloze elegantie tot moderne designs, wij hebben voor ieder wat wils.

Ontdek onze merken en laat u inspireren door de kwaliteit die wij bieden.

IN HET KORT

Elisabeth Juweliers staat garant voor een veilige en eerlijke ervaring bij het verkopen van uw goud.

  • Servicechecks
  • Deskundig advies
  • Goud in- en verkoop
  • Professionele taxaties

IN HET KORT

Elisabeth Juweliers staat garant voor een veilige en eerlijke ervaring bij het verkopen van uw goud.

  • Servicechecks
  • Onderhoudsbeurten
  • Vervangen van batterijen
  • Professionele taxaties